Rimpelbehandeling

De meeste mensen zien er graag goed uit! We hebben liever geen rimpels, plooien en onregelmatigheden in het gezicht. Rimpels en gezichtslijnen worden veroorzaakt door onder andere roken, drinken, te veel blootstelling aan de zon of ze zijn genetisch bepaald. De ene is van nature beter bedeeld dan de ander, en in de ene familie zal men er langer goed uit blijven zien dan in de andere. Aan de aanleg die in onze genen zit kunnen we niets veranderen. Maar het verouderingsproces kunnen we wel beïnvloeden. Naarmate we ouder worden zien we veranderingen ontstaan als gevolg van vier gelijktijdige fenomenen:

  • We verliezen volume,
  • de elasticiteit neemt af,
  • de zwaartekracht trekt de slappere en legere weefsels omlaag
  • en het continue gebruik van onze spieren maakt bewegingsrimpels.

Gelukkig kunnen we volume terug geven, de elasticiteit verbeteren, de spieren ontspannen en de zwaartekracht tegen gaan.

In Duinbergen Clinic werken specialisten met elkaar samen om een maximaal resultaat te bewerkstelligen. Soms wordt er geadviseerd ter aanvulling om een huidanalyse te laten maken. We kunnen dit meteen voor u inboeken in ons MediSpa.

Wanneer overweegt u rimpelbehandeling?

  • Als u vindt dat u er oud of vermoeid uit ziet
  • Als u er boos uit ziet
  • Als u rimpels ziet die niet verdwijnen
  • Als u er frisser en energieker uit wilt zien
  • Als u vindt dat uw uiterlijk niet past bij hoe u zich voelt

Zo gaan wij uw rimpels behandelen

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie stellen we samen met u een behandelplan op. De specialist overlegd met u wat u het meeste stoort en welke behandelopties u hebt. 

Het volume tekort kunnen we herstellen met fillers en lipofilling. Het verlies van elasticiteit kunnen we vastleggen met een huidanalyse, hierbij wordt de kwaliteit van uw huid op gemeten en wordt bekeken op welke wijze deze verbeterd kan worden. Over activiteit van uw spieren kunnen we verminderen met een spier ontspannende behandeling. Tenslotte kunnen we zwaartekracht effecten bestrijden met liftende operaties zoals een facelift, een ooglid correctie en een halslift. 

Daarom kiest u voor een rimpelbehandeling van Duinbergen Clinic

Maak een afspraak voor een consult in onze met zorg ingerichte kliniek om te bepalen of u voor een rimpelbehandeling in aanmerking komt. Bij ons draait alles om veiligheid en betrouwbaarheid want zeg nu zelf: uw lichaam is toch uw kostbaarste bezit? We werken daarom altijd met de meest geavanceerde apparatuur en beschikken op mondiaal niveau over de hoogste accreditatie. We voldoen aan de hoogste klinische standaarden maar houden daarbij ook zeer zeker oog voor uw welzijn en comfort. Zo weet u zeker dat u zich tijdens een behandeling op uw gemak voelt bij ons. We doen meer dan alleen het behandelen van rimpels, dus ook voor andere cosmetische ingrepen kunt u bij ons terecht. Een kleinere operatie wordt in onze privékliniek uitgevoerd maar als de operatie ingrijpender is, wijken we uit naar het Zeno ziekenhuis in Knokke. Neem contact met ons op voor een eerste consult rondom rimpelbehandeling zodat we de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de dokter

  • Hidden