Medische supervisie
De beste producten & apparatuur
Duurzame en snelle resultaten
Persoonlijke behandelplannen

Behandelingen

Wij werken samen met u aan een snel en duurzaam resultaat. U kunt terecht voor een breed spectrum aan huidverbeterende behandelingen en dieetbegeleiding. Er wordt uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten en moderne apparatuur gewerkt.

Onze specialisten

In Duinbergen MediSpa werken onze schoonheidsspecialisten samen met de dokters en wordt er gewerkt met de beste kwaliteitsproducten. Uw specialist maakt samen met u een behandelplan op en werken aan een snel én duurzaam resultaat.

Cliënt waarderingen Duinbergen MediSpa

Op onze Facebookpagina kunt u ook al onze recensies zien, u kunt ook zelf een waardering achterlaten.

 

 

Ik ben zeer tevreden van de gelaatsverzorgingen en het advies om daarin te variëren naargelang mijn huid nodig heeft., met het gamma environ kan ik thuis perfect onderhouden. nu en dan kan ik wat botox of filler gebruiken en dr Ivar voelt precies aan wat ik nodig heb. ik mocht ook een borstvergroting ervaren na ziekte en ooglidcorrectie en zeer tevreden! Pijn heb ik zeker niet gehad, hooguit wat ongemak..een vriendelijk lief en zorgzaam team dat professioneel en met passie te werk gaat. love it!
Marleen Lescouhier
Marleen Lescouhier
2018-09-17T21:20:57+0000
Genieten en relaxen ME time ❤️
Nancy De Deyne
Nancy De Deyne
2018-08-22T11:15:27+0000
Fantastische gezichtsbehandeling gehad. Relaxen en genieten. Nu voelt mijn huid fluweelzacht en ziet er fris uit. Heerlijk!
Kitty Wolter
Kitty Wolter
2018-05-09T18:41:30+0000
Ik heb een heerlijke gezichts-behandeling gehad, een hoogtepunt van mijn vakantie!Vooral de oprechte aandacht en de rust waren onderscheidend. De adviezen hebben me heel erg geholpen, die volg ik nog steeds elke dag op. De volgende keer dat ik in Knokke ben zal mezelf zeker weer verwennen met een afspraak!
Xandra Kruidenier
Xandra Kruidenier
2017-10-06T18:02:37+0000