Huidanalyse

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw huid? Met een huidanalyse brengen we in onze MediSpa uw huid tot in de kleinste details in kaart. We maken daarbij gebruik van de Reveal Imager: een apparaat waarmee we niet alleen uw huid analyseren, maar ook kunnen laten zien hoe uw huid er bijvoorbeeld over een aantal jaar uit zal zien.

Starten met een persoonlijk behandelplan

Een huidanalyse is noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen. In principe vormt de analyse het startpunt voor de eventuele behandelingen. We kijken naar wat voor resultaat u op termijn wilt bereiken en welke behandelingen (zoals verzorging, LPG, producten, peelings) daarvoor kunnen worden ingezet. We maken daarbij zowel vooraf als achteraf foto’s van uw gezicht zodat het eindresultaat goed zichtbaar is.

Huidanalyse in een ontspannen omgeving

In de MediSpa maken we gebruik van goed-opgeleide schoonheidsspecialisten, de allerbeste producten en zeer geavanceerde apparatuur. Daarnaast is de omgeving waar u vertoeft ook helemaal geweldig. Overal om u heen zijn luxe en comfort alom aanwezig, maar ook het wellness en beauty aspect gaat bij ons zeker niet verloren. U komt helemaal tot rust in onze MediSpa zodat u als herboren ons weer verlaat.

Huidanalyse met de Reveal Imager

Voor onze huidanalyses maken wij gebruik van de Reveal Imager: een high-tech apparaat dat onmiddellijk een juist beeld geeft van iemands huidconditie. Is er sprake van zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels of een onzuivere huid? Het wordt met dit apparaat allemaal duidelijk in beeld gebracht. De Reveal Imager werk computergestuurd zodat we gedetailleerde foto’s van uw gelaat op bepaalde tijdstippen kunnen maken. Omdat het apparaat zowel standaard- als kruisgepolariseerde foto’s maakt, wordt de huidconditie zowel op als onder het huidoppervlak bepaald. Als het nodig is, kunnen we met de Reveal Imager ook bepaalde gebieden uitvergroten en nauwkeuriger bekijken.

Een plan op maat

Op basis van de uitkomsten van de huidanalyse, stellen we een persoonlijk behandelplan op. Daarmee stemmen we uw wensen en de mogelijkheden binnen onze MediSpa goed op elkaar af. Tijdens het behandeltraject maken we opnieuw foto’s en vergelijken die met de vorige foto’s. Zo weten we meteen of de behandelingen effect hebben of dat er aanpassingen in het behandeltraject noodzakelijk zijn.

Zo werkt een huidanalyse met de Reveal Imager

Als u bij ons een huidanalsye laat doen met de Reveal Imager, dan gaan we als volgt te werk. U legt uw kin op de steun en het apparaat maakt een foto van uw gezicht. Speciale software zorgt ervoor dat de actuele status van uw huid wordt weergegeven. De huidscan maakt dan een berekening van het aantal poriën en de grootte van de poriën, meet de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de eventuele zonschade. Het beeld kan tot wel 50 keer vergroot worden zodat de structuur en huidlijnen heel duidelijk zichtbaar zijn. Zo weet u precies wat de conditie van uw huid is. De analyse stelt ons in staat om precies te vertellen welke behandelingen of welke producten uw huid nodig heeft.