Lipofilling gezicht

Bij lipofilling of vet inspuiting wordt er eerst vet uit andere delen van uw eigen lichaam af genomen (waar zich overtollig vet bevindt). Vervolgens wordt dit eigen vet ingespoten in uw gelaat op gebieden die juist aan volume tekort komen.  Lipofilling is een veilige oplossing die langdurig standhoudt en keer op keer zorgt voor natuurlijk ogende resultaten.

Wanneer is lipofilling geschikt voor u?

  • Als er gedeeltes van uw gezicht ingevallen zijn.
  • Als u op zoek bent naar een meer permanente oplossing dan met tijdelijke fillers.
  • Als u uw gezicht jonger wil laten uit zien
  • Als u bestaande littekens wil herstellen.

Lipofilling gezicht

Heeft u volume verloren in uw gelaat dan ontstaan daardoor schaduwen en plooien. Omdat weer aan te vullen kan dan vet worden weggehaald uit uw buik, dijen of andere gebieden van uw lichaam. Het vet wordt vervolgens ingespoten in uw gezicht. Acne-littekens en een ingevallen gedeelte van uw gezicht, uw lippen en uw wangen kunnen worden opgevuld door middel van lipofilling.

Lipofilling-de behandeling

Het voordeel van lipofilling is dat uw eigen vet gebruikt wordt om onderdelen van uw gelaat op te vullen. Zo wordt de kans verkleind op eventuele allergische reacties die kunnen optreden bij andere substanties. De behandeling is uitermate veilig en er worden natuurlijk ogende en langdurige resultaten bereikt. De vetoverdracht vindt plaats in drie etappes: vet verwijderen, vet schoonmaken en verplaatsen en het vet inspuiten in het gezicht. Allereerst bepaalt de chirurg in samenspraak met u op welke plek het vet verwijderd zal worden. Onder plaatselijke verdoving zal hij op deze plek een klein sneetje maken en een buisje inbrengen waarmee het vet zorgvuldig kan worden weggezogen (liposuctie). Daarna prepareert de chirurg het vet en maakt hij het schoon zodat onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens wordt de plek waar het vet wordt ingespoten geprepareerd. Nu wordt er een canule (stompe naald) ingebracht die het vet op de gewenste plekken inspuit. Dit wordt net zolang herhaald tot het gewenste resultaat is bereikt. Littekens na een lipofilling zijn meestal niet zichtbaar, want de incisies die gemaakt worden voor de liposuctie zijn zeer klein en worden meestal ook geplaatst op plekken die goed uit het zicht blijven. Na verloop van tijd zullen de littekens nog maar nauwelijks of helemaal niet meer zichtbaar zijn.

Daarom kiest u voor Duinbergen Clinic bij lipofilling

Onze kliniek is met zorg ingericht en we werken dag in dag uit met de meest geavanceerde apparatuur. Natuurlijk voldoet onze kliniek aan de hoogste klinische standaarden. Maar we verliezen ook zeker uw comfort en welzijn niet uit het oog. Daarbij is de kliniek op een prachtige locatie gelegen, waar u helemaal tot rust kunt komen. Verder beschikken onze dokters over de noodzakelijke diploma’s en werken zij al jarenlang binnen de plastische chirurgie. Zeker weten dus dat u bij ons in goede, veilige handen bent. Mocht er eventueel een nabehandeling nodig zijn, dan vindt die plaats op de afdeling MediSpa. Neem contact met ons op voor een eerste consult zodat we de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

Neem contact op met Duinbergen Clinic voor lipofilling

Wilt u ook lipofilling laten uitvoeren bij Duinbergen Clinic in Knokke? Neem dan contact met ons op zodat we u uit kunnen nodigen voor een consult. We spreken vooraf dan alles goed door, zodat beide partijen weten wat het verwachtingspatroon is. Zo kunnen we teleurstellingen achteraf voorkomen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de dokter

  • Hidden