https://www.duinbergen-clinic.be/assets/uploads/2018/07/marketing-img6.jpg

3D consult bij Duinbergen Clinic

Wat is een Crisalix 3D consult

Crisalix is een programma voor het laten maken van een 3D simulatie van het lichaam of gezicht tijdens een 3D consult. Het programma kan worden ingezet om een beeld te krijgen van voor- en na behandeling. Voor de 3D simulatie worden foto’s van het eigen lichaam als basis genomen waaruit een 3D beeld wordt ontworpen van uw huidige lichaam/gezicht en een 3D simulatie van na een bepaalde behandeling.

Hoe werkt Crisalix?

Van eigen foto’ naar 3D simulatie
Voor de simulatie zijn drie digitale foto’s nodig. Hieruit kan een 3D simulatie gemaakt worden van het huidige lichaam/gezicht.

De 3D consult
Nadat de 3D simulaties zijn gemaakt, kunt u een 3D consult inplannen met MD Ivar van Heijningen. Tijdens de 3D consult in de Duinbergen Kliniek te Knokke, wordt de 3D simulatie besproken, krijgt u advies en kunt u al uw vragen stellen.

Borstvergroting voor en na

Wilt u een 3D simulatie laten maken van een borstvergroting voor en na? Met de Crisalix kan een 3D simulatie gemaakt worden van het mogelijke resultaat na een borstvergroting. De Crisalix kan een beter beeld vormen bij de vraag hoe het lichaam eruit komt te zien bij voor en na een borstvergroting.

Mogelijke andere behandelingen waar de Crisalix een 3D simulatie voor kan maken

Vragen over de Crisalix consult?

Wilt u een Crisalix consult aanvragen? Via onderstaand contactformulier kunt u een afspraak plannen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via +32 50 530 640

  • Hidden