De Duinbergen Clinic - Privé-kliniek

Volledig uitgerust

Duinbergen Clinic ligt in Duinbergen aan zee en maakt deel uit van de gemeente Knokke-Heist. De kliniek is met zorg ingericht en er wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur. De kliniek voldoet aan de hoogste klinische standaarden zonder daarbij uw comfort en welzijn uit het oog te verliezen. Het is de bedoeling dat u zich bij ons “thuis” voelt.
Consultatie, medische behandeling en operatie ruimtes
Wij heten u welkom in onze rustige ontvangstruimte. Wanneer u komt voor een consultatie met een plastisch chirurg wordt u door de dokter opgehaald uit de wachtruimte. Komt u voor een plastische ingreep, dan zal de verpleegkundige u ophalen uit de wachtruimte. Zij begeleidt u gedurende de ingreep in de operatiekamer. In de verkoeverkamer kunt u dan na de ingreep weer even op verhaal komen. Eventueel gewenste nabehandeling vindt plaats op de afdeling MediSpa.(Grotere operaties worden uitgevoerd in het ziekenhuis van Knokke of Blankenberge).

Genezen in Duinbergen

Besluit u in de buurt van de kliniek te blijven om te herstellen van uw ingreep? Dat kan. In Duinbergen/Knokke is het altijd aangenaam vertoeven. De prachtige omgeving draagt bij aan een spoedig herstel. De zee en het strand zijn zeer geliefd. In Knokke vindt u de mooiste winkels van België.
Goed bereikbaar
U vindt de kliniek in de Duinbergenlaan, een rustige straat tussen de Elisabethlaan en de Knokkestraat, dicht bij het station van Knokke-Heist en op slecht 3 minuten van het station van Duinbergen. Duinbergen Clinic is ook met de wagen goed bereikbaar. Het ligt aan het einde van de N49, de autosnelweg die Knokke/Duinbergen met Antwerpen (en dus Nederland), Gent en Brussel verbindt.

Verblijven in Duinbergen

Er is voor ieders smaak ruime keus aan hotels en B&B’s in Knokke en omgeving.