Wat is gepersonaliseerd leefstijl advies?

  • Je lichaam wordt in kaart gebracht
  • Duidelijke, handige rapporten
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Gepersonaliseerde, unieke inzichten
  • Individueel aangepast voedingsplan
  • Bewegingsadvies op maat
  • Bescherming van uw privacy

Je ontvangt uniek, gepersonaliseerd en wetenschappelijk onderbouwd advies.

Hoe analyseren we? 

  1. De Continue Glucose Monitoring: gedurende 14 dagen volgen we je suikerspiegel waardoor we meteen kunnen ingrijpen en bijsturen.
  2. De DNA-leefstijl-analyse: we brengen de manier waarop je lichaam omgaat met voeding, beweging en andere leefstijl factoren in kaart en geven specifieke richtlijnen gebaseerd op jouw unieke lichaam.
  3. Bijkomende testen: we bepalen een aantal belangrijke bloedwaarden om te kijken waar je lichaam ondersteuning en aanvulling nodig heeft.

glucose monitoring

Extra uitleg:

De Continue Glucose (suiker) Monitoring:

Via een pijnloze sensor op de bovenarm worden de schommelingen in je bloedsuikerspiegel gedurende 14 dagen continu gevolgd. Met een app op je smartphone kan je de metingen opvolgen en relevante informatie toevoegen. Je ontvangt een persoonlijke analyse van de impact van voeding, bewegingen en leefstijl op je gewicht, energieniveau en algemene gezondheid. 

De DNA leefstijl analyse 

Een leefstijl advies alleen voor jou! Er komen elk jaar ontelbare diëten en voedingsadviezen op de markt, maar hoe weet je welke dieet het best bij je lichaam past?
Onze genen zijn uniek en net daarom is het nuttig eerst te onderzoeken hoe je lichaam specifiek reageert op voeding, beweging en levensstijl.

Op basis van deze gegevens kunnen we een gepersonaliseerd gezondheidsadvies formuleren specifiek gericht op jouw doelen en klachten. Zo bereik je op een duurzame en gezonde manier een optimaal gewicht, meer energie en zullen bepaalde klachten verbeteren.

Bijkomende testen: 

Bijkomende testen zijn soms nodig om een volledig beeld van jouw gezondheid op dit moment te kunnen schetsen.
Zo kunnen bloedanalyse, speekseltesten, urine-of stoelgangonderzoek nuttig zijn om je hormonale en nutritionele balans duidelijker in kaart te brengen. Ook het effect van klachten zoals vermoeidheid, depressieve gevoelens, ontstekingen, slechte slaap, stress of burn-out op jouw lichaam kunnen we hierbij  verder onderzoeken.

Het doel is een accuraat, holistisch beeld te schetsen van de effecten van leefstijl op jouw lichaam zodat je gerichte, efficiënte maatregelen kan nemen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Traditionele Chinese Acupunctuur:

Acupunctuur is een complementaire therapie die zijn oorsprong vindt in de Traditionele Chinese Geneeskunde, een holistisch gezondheidssysteem dat duizenden jaren oud is.
Door het aanprikken van de acupunctuurpunten wordt de energiestroom in de meridianen hersteld. Bovendien staan de meridianen energetisch met de organen in verbinding waardoor de mogelijkheid bestaat het hele lichaam energetisch in balans te brengen.

Het stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam waardoor klachten verbeteren.

Acupunctuur

Ben je geïnteresseerd in een leefstijl-advies?

Vul dit formulier online in en neem je tijd om deze vragen te beantwoorden.
Zo kunnen wij je beter begeleiden tijdens de eerste consultatie.

Wil je informatie of een afspraak maken? Neem maar vrijblijvend contact op met ons.