Lipvergroting

Wilt u graag volle lippen maar tegelijkertijd ook uw natuurlijke uitstraling behouden? Met een lipvergroting kunnen we u hierbij helpen. Met behulp van fillers wordt het volume van uw lippen vergroot. Daarbij kijken we altijd naar een subtiele vergroting, zodat de natuurlijke vorm van uw mond behouden blijft. Met een goede nazorg kunt u uw werkzaamheden direct weer hervatten.

Wat is een lipvergroting?

Naarmate u ouder wordt, vermindert het collageen in de huid. Hierdoor kunt u rimpels, fijne lijntjes en dunnere lippen krijgen. Ook kunnen uw lippen van nature dun zijn. Het verlies van of gebrek aan volume kan worden opgevangen met fillers. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst wordt er met een dunne naald een gaatje in de huid gemaakt waarna er kleine beetjes van het product vlak onder de huid worden ingespoten. Dit wordt gedaan met een dunne stompe naald zodat de zwelling en kans op blauwe plekken vermindert. De fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en daarom is het biologisch afbreekbaar. Fillers lippen worden gebruikt om lippen opvullen, maar ook voor rimpels rond de boven- en onderlip, ingevallen mondhoeken en de lijn tussen neus en mondhoeken. Soms hebben de lippen ondersteuning nodig ter hoogte van de kin, hier kan dan ook volume worden terug gegeven. De behandeling zal ongeveer 30 minuten duren.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Voor een mooi resultaat is goede nazorg erg belangrijk. Na afloop van de behandeling kunnen de lippen een paar dagen enigszins gezwollen en soms blauw verkleurd zijn. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen raden wij aan om een koud kompres tegen de lippen te houden. Ook kunt u ze de eerste paar uur beter niet aanraken. Vermijd daarbij inspannende activiteiten zodat de lippen snel helen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Fillers geven een tijdelijk resultaat, dat 6 tot 12 maanden aanhoudt. Dit komt omdat fillers lippen gemaakt zijn van hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof wordt langzaam afgebroken waardoor het resultaat na enige tijd vervaagt. Op basis van uw wensen kunt u ervoor kiezen om meerdere behandelingen te ondergaan. Tijdens het eerste consult zal de arts bekijken hoe het optimale resultaat behaald kan worden. Daarbij streven we naar een mooie en natuurlijke vorm, waarbij de karakteristieke kenmerken van uw gezicht behouden blijven. Als de fillers hun effectiviteit hebben verloren kunt u opnieuw lippen opvullen. Om het gewenste resultaat gedurende een langere periode vast te houden zijn er meerdere behandelingen nodig.

Lippen opvullen: veilig en verantwoord

Hoewel het uitvoeren van een lipvergroting een relatief kleine ingreep is, begrijpen we dat u verzekerd wil zijn van een veilige en verantwoorde behandeling. Bij Duinbergen Clinic bent u in veilige handen. Wij vinden veiligheid en professionaliteit erg belangrijk. Daarnaast werken wij met zeer geavanceerde apparatuur en zijn we al meer dan 10 jaar geaccrediteerd door de Amerikaanse accreditatie agency AAAASF (Er bestaat geen Belgische accreditatie). Tevens wordt er voor de behandeling alleen gewerkt met producten van hoge kwaliteit.

Natuurlijk volle lippen door lipvergroting

Zou u graag uw lippen opvullen en overweegt u daarom een lipvergroting? Met behulp van fillers in de onder- of bovenlip geven krijgen uw lippen meer volume en zien ze er voller uit. Altijd met een natuurlijk resultaat. Tijdens een eerste consult kunt u uw wensen bespreken met onze arts en wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Ook geven we graag antwoord op al uw vragen en kijken we wat er voor u mogelijk is.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de dokter

  • Hidden