Wat u moet weten vooraleer u voor een ooglidcorrectie kiest

Blepharoplastiek, of een ooglidcorrectie, is de laatste jaren in populariteit en aantal toegenomen. Ooglidcorrecties kunnen een drastische verbetering geven van het uiterlijk en het zelfvertrouwen verbeteren.

Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties die variëren van persoon tot persoon.

Bovenooglidcorrectie

Dit type ooglidcorrectie is de meest voorkomende en verbetert de veranderingen van het oog die ontstaan zijn als gevolg van veroudering, zoals de overhangende huid.

Onderooglidcorrectie

Deze procedure is gericht op het onderste ooglid met de nadruk op het verwijderen van rimpels en herstellen van de vorm van het ooglid.

Combinaties van boven en onder

Het resultaat kan verbeterd worden door te combineren met andere ingrepen zoals: Btox, Fillers, Laser, Peeling, Lipofilling en dergelijke.

Welke de beste optie voor u is bepaalt u best in overleg met een expert.

Mogelijke bijwerkingen

Elke medische behandeling heeft risico’s. Bij elke operatie kan u blauwe plekken krijgen, een nabloeding, de wond kan open gaan, u kan een infectie krijgen en het resultaat kan tegenvallen. Gelukkig komen deze coplicaties niet veel voor en zijn ze meestal van voorbijgaande aard. Complicaties zoals blindheid of het niet kunnen sluiten van de ogen zijn zeer zeldzaam.

Kom vrijblijvend bij ons langs voor advies zodat u tot de juiste beslissing komt.