Wanneer kiezen voor injectables?

Oogwallen, ingevallen wangen, huidrimpels en volumeverlies zijn maar enkele voorbeelden van de impact van de jaren. Kijk je met heimwee terug naar de tijd dat je er nog jong en sprankelend uitzag? Met een behandeling met injectables zoals botox of fillers geven we je gezicht weer een frisse uitstraling.

Mooi(er) en natuurlijk ouder worden

Dé hoofdreden om voor een botox- of fillerbehandeling te kiezen, is van esthetische aard. Willen we er ondanks de jaren niet allemaal even fris en jong blijven uitzien? Die wens vullen we in door het gezicht te behandelen met injectables. Een behandeling die de veroudering afremt door het volumeverlies in het gezicht te herstellen. Het resultaat is een gelaat met een frissere look, minder rimpels en een jonger ogende huid. Met minimale hoeveelheden injectables kan je zo al zeer natuurlijk verouderen.

Vaarwel verleden, welkom toekomst!

Het leven loopt voor veel mensen niet altijd over rozen. Ziekte, stress en ingrijpende levensgebeurtenissen kunnen sporen nalaten op het lichaam en in het bijzonder op het gezicht. Voor wie liever niet bij elke blik in de spiegel herinnerd wordt aan het verleden, is een behandeling met injectables een mooie oplossing. Dat je gezicht er na afloop veel mooier en frisser uitziet, geeft je zelfvertrouwen ook automatisch een boost.

Corrigeren zonder opereren

Een behandeling met botox of fillers is ook geschikt om je gezicht te corrigeren, zonder dat je onder het mes moet en zonder dat een eventuele ingreep zichtbare sporen nalaat. Het is bijvoorbeeld een geschikte methode om bepaalde delen van je gezicht juistere verhoudingen te geven. Denk aan uitzonderlijk smalle lippen, een asymmetrische neus of een tandvleeslach.

Vrouwelijkere look

Injectables worden ook ingezet om de juiste delen van het gezicht te accentueren om er zo vrouwelijker (of mannelijker) uit te zien. Bij vrouwen kiezen we dan bijvoorbeeld voor een meer uitgesproken mond, een frissere blik of een ovaler gezicht. Bij mannen kan de kaaklijn of kin meer nadruk krijgen.

Wil je weten welk effect een behandeling met injectables op jouw gezicht kan hebben?

We leggen je het graag uit tijdens een vrijblijvende afspraak bij Duinbergen Clinic.