PRP-behandeling van het gezicht

Een behandeling van het gezicht met Plaatjes Rijk Plasma is één van de meest natuurlijke anti-aging behandelingen van de huid. De injectie van eigen PRP werkt namelijk verjongend, verstevigend en hydraterend, met een stralende en strakkere huid als resultaat!

PRP, wat is dat?

PRP is de afkorting voor Plaatjes Rijk Plasma. Het is het resultaat van eigen bloed dat wordt gecentrifugeerd tot plasma met een hoge concentratie bloedplaatjes en groeistoffen. Door dit plasmarijke plasma te injecteren, worden de regenererende processen in het lichaam gestimuleerd. Zo genezen spierblessures sneller, wordt de haargroei gestimuleerd of krijgt het gezicht – in dit geval – een frissere uitstraling.

Welk proces zet een PRP-behandeling in gang?

Een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma is in wezen de natuurlijkste verjongingskuur van de huid. De injectie van PRP – met eigen bloed als uitgangspunt – stimuleert de productie van elastine en collageen. Allebei zorgen die voor het herstel en de vernieuwing van de huidcellen. Ze zijn dus onmisbare ingrediënten voor huidverjonging. In Duinbergen Clinic wordt het PRP ingebracht met de Dermapen. Hiermee worden honderden minieme prikjes in de huid gemaakt waardoor het PRP direct op de plaats komt waar het zijn werk moet doen.

Op naar een strakkere en stralende huid

PRP stimuleert dus de productie van elastine en collageen. Deze twee eiwitten zijn belangrijke bouwstenen van de huid die ervoor zorgen dat de huid zichzelf kan vernieuwen. Het resultaat is een strakkere, verstevigde en gehydrateerde huid die er vitaal en stralend uitziet in plaats van dof en verouderd.

Vanaf wanneer levert PRP resultaat op?

Heel snel. Het eerste uur lijkt je gezicht wel zo rood als een tomaat, maar enkele uren later ziet je huid er weer stralend en strak uit. Door het snelle resultaat en het niet-chirurgische karakter behoort de behandeling van het gezicht met plaatjesrijk plasma tot de beste huidverbeteringen van het moment. De groeifactoren doen hierna verder hun werk en stimuleren de huid.

Op zoek naar een gezichtsbehandeling met eigen bloed?

Een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma is een doeltreffende methode om fijne lijntjes in het gezicht weg te werken en om de algemene uitstraling en structuur van de huid te verbeteren.

Maak hier een afspraak.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht