Profhilo Body: strak plan tegen slappe huid

Je huid is slapper dan je zou willen? Maar je wil (nog) niet starten met fillers of Botox? De Profhilo Body behandeling gaat huidverslapping op een natuurlijke en veilige manier tegen.

Wat is Profhilo Body?

Profhilo Body zorgt op een natuurlijke en veilige manier voor een strakkere, stevigere, jongere en veerkrachtigere huid. Dat gebeurt met kleine injecties in de te behandelen zones van je lichaam. Niet met Botox of fillers, maar met zuiver hyaluronzuur. Dat wordt van nature al aangemaakt door de huidcellen, maar de injectie ervan zorgt ervoor dat de huid van binnenuit hydrateert en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, twee essentiële ingrediënten om de huid op een natuurlijke manier weer strakker te maken.

Wat is het verschil met fillers of Botox?

Botox ontspant de spieren die rimpels maken en fillers bestaan weliswaar ook vaak uit Hyaluronzuur maar in een andere vorm. Profhilo Body wordt net als fillers of Botox geïnjecteerd in de huid. Het grote verschil is dat fillers de huid opvullen, terwijl het hyaluronzuur in Profhilo Body de huid stimuleert. Profhilo Body bevordert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid zijn glans en stevigheid op een natuurlijke manier terugkrijgt. Het beoogde einddoel, namelijk rimpelbehandeling is dus hetzelfde, de weg ernaartoe niet.

Wanneer kiezen voor Profhilo Body?

De Profhilo Body-behandeling is geschikt voor iedereen ouder dan 20 jaar die een strakkere huid wil zonder te beginnen met fillers of Botox. Door de samenstelling van het zuivere hyaluronzuur is deze behandeling specifiek gericht op huidverstrakking van het lichaam (voor het gezicht en de hals is er een andere samenstelling). Bij een matig verslapte huid kunnen één of twee behandelingen volstaan, bij uitgesproken huidverslapping kunnen twee of drie behandelingen nodig zijn.

In tweetal maanden naar strakkere huid

De Profhilo Body-behandeling is gebaseerd op het stimuleren van de aanmaak van nieuw elastine en collageen. Dat duurt ongeveer zes tot tien weken. Het finale resultaat van de injectie van hyaluronzuur wordt dus gemiddeld na een tweetal maanden zichtbaar. Je huid ziet er wel meteen na de behandeling al gehydrateerd uit.

Een strakkere huid met hyaluronzuurinjectie?

Profhilo Body stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken via de injectie van zuiver hyaluronzuur. Deze behandeling vult de huid niet op (zoals fillers of Botox), maar verstrakt de huid van binnenuit.

Maak hier een afspraak.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht