Vacature (medisch) secretaresse (38 u) in Knokke-Heist

Functieomschrijving

Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor de communicatie met patiënten en het coördineren van o.a administratieve, medisch ondersteunende en logistieke activiteiten. Dit omvat o.a.; het invoeren van patiëntgegevens, bijhouden van agenda’s en dossiers, inplannen van operaties, opmaken van verslagen en het uitsturen van post. Je onderhoudt contact met de mutualiteiten, onze patiënten en andere betrokkenen

Je bent het aanspreekpunt voor de patiënten aan de balie en telefoon. Je maakt onderdeel uit van teamvergaderingen en werkbesprekingen. Je beantwoordt de telefoon en voert daaruit voortvloeiende acties uit.  Je hebt ambitie en streeft naar een hoge mate van kwaliteit in je werkzaamheden.

Vereiste competenties

  • Kennis van MS Office en handigheid met softwareprogramma’s.
  • Diploma medisch secretaresse is een pluspunt
  • Hogeschool werk en denk niveau.

Je bent discreet, collegiaal, initiatiefrijk, klantvriendelijk en representatief. je werkt ordelijk en gestructureerd. Tevens ben je zelfstandig maar kun je ook goed in een team werken en ben je stressbestendig. Je bent gemotiveerd, flexibel en neemt initiatief. Je hebt ervaring als secretaresse en ambieert een hoge mate van kwaliteit in je werkzaamheden. Je spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Wij bieden:

Duinbergen Clinic heeft een informele werksfeer. Ons team richt zich op de patiënt en onze focus is het leveren van de beste zorg en het hoogst haalbare serviceniveau. Duinbergen Clinic heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals maaltijdcheques. De functie betreft 38 uur per week waarvan 4 uur op zaterdag en 1 avond per week tot 20 u. Contract van 6 maand, bij gebleken geschiktheid daarna van onbepaalde duur.

Interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar