Valerie Pollentier | MediSpa

Schoonheidsspecialist

Vallerie Pollentier

Schoonheidssspecialist

Valerie Pollentier is allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. Zij ziet huidverbetering als belangrijk fundament waarop verder kan worden voortgeborduurd. Een perfecte huidanalyse en een daar aan gekoppeld behandelplan is aan haar wel toevertrouwd. Zij zal dit ook graag met u opvolgen en samen met u werken aan het beste resultaat.

 

 

Kanker Beauty Specialist

Valerie is professioneel opgeleid tot kanker beauty specialist. Dit betekent dat Valerie patiënten die kanker hebben kan bijstaan met alles wat met huidproblemen, schoonheid, make-up, ontspanning en wellness te maken heeft.

Jaarlijks volgt Valerie bijscholingen om up to date te blijven over behandelingen en ontwikkelingen van de ziekte. Valerie kan u een breed spectrum aan speciale behandelingen bieden die probleemloos uitgevoerd worden en zonder contra indicaties. Deze behandelingen helpen de u ontspannen en uzelf toch even de tijd gunnen om te genieten tijdens moeilijkere periodes.

Podoloog

Valerie is afgestudeerd podoloog.

Letterlijk betekent podologie voetkunde, deze wetenschap richt zich op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Valerie kan uw voeten mooier maken, maar ook als je problemen met je voeten of teennagels hebt, zoals kalknagels kunt u bij Valerie terecht. De verzorging van uw teennagels en de omgeving daarvan, eelt en likdoorns, kloven, eeltranden, schimmelnagels (kalknagels) en ingroeiende nagels kunnen verholpen worden.

Behalve gewone pedicures is Valerie ook opgeleid om medische pedicures uit te voeren. U kunt bij Valerie terecht voor de behandeling van zogenaamde ‘risicovoeten’. Dat zijn bijvoorbeeld voeten die kwetsbaar zijn als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, kanker, ouderdom en verwaarlozing. Valerie heeft zich tijdens haar opleiding gespecialiseerd in de zorg voor dergelijke voeten.