LPG endermologie

Wilt u huidveroudering tegengaan op een veilige manier? Dan kan een LPG endermologie behandeling uitkomst bieden. In de MediSpa van Duinbergen Clinic bieden wij deze vorm van huidbehandeling aan. Endermologie is een behandelingsmethode voor de huid en het onderhuidse bindweefsel. Hiervoor gebruiken we een LPG-apparaat die een intensieve vacuümtechniek toepast. De huid wordt daarmee aangezogen, omhoog getrokken en op- en afgerold. In principe is endermologie dus een mechanische massage van het bindweefsel.

Eerst een persoonlijk behandelplan

Om te kijken welke behandeling voor u het beste werkt, is het van belang om eerst een huidanalyse te laten uitvoeren. Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor elk huidtype of elke indicatie kunnen we een speciaal programma instellen. De techniek van het apparaat verbetert de doorbloeding en lymfecirculatie zodat er een versnelde stofwisseling in de huidcellen ontstaat. Ook de huidgymnastiek stimuleert de vorming van collageen in de huid.

Slimme stimulatie

Uw huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en kan daardoor ongelooflijke transformaties ondergaan. De productie van jeugdigheidsstoffen wordt versneld (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid. Daarnaast wordt de procedure voor de afvoer van vetcellen geactiveerd zodat uw silhouet wordt verfijnd. De endermologie-techniek werd ontwikkeld om op een niet-invasieve, niet-agressieve en veilige manier gebruik te maken van het natuurlijke potentieel van de huid. U krijgt weer gezond en gerespecteerd weefsel en dat vormt de sleutel tot een stralende, jeugdige huid en een mooi figuur.

Endermologie voor het gezicht en het lichaam

Bij endermologie voor het gelaat wordt als een echte fitness voor de huid de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen opgewekt. De behandeling kan worden ingezet om rimpels te vullen, de teint te verhelderen, de huid te verstevigen of een dubbele kin te verkleinen. Op het gebied van lichaamsverzorging kan endermologie worden toegepast om vetten af te breken, cellulitis glad te strijken, de huid te verstevigen of zware en pijnlijke benen te verminderen.

Voor wie is endermologie bedoeld?

We passen LPG endermologie zowel therapeutisch als esthetisch toe voor iedereen die zijn of haar huid structureel wil verbeteren en een gezonde, stevige en gladde huid wil. De techniek is geschikt voor allerlei soorten huidtypes zoals onder andere een verslapte huid, cellulitis, verklevingen, littekens, slechte doorbloeding, vetophopingen en een vertraagde lymfestroom. Ook mannen hebben baat bij een LPG-behandeling. U kunt dan denken aan een behandeling om een litteken na een operatieve ingreep te behandelen of als u bijvoorbeeld last van vermoeide benen of lichte spataderen hebt.

Aantal endermologie-behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is van meerdere factoren afhankelijk. Allereerst is daar natuurlijk het doel wat u zelf voor ogen heeft. Maar ook welke indicatie u gekregen hebt en in welk stadium (bijvoorbeeld bij cellulitis) de kwaal zich bevindt. U krijgt bij ons daarom eerst een gesprek zodat we samen de verwachtingen en haalbaarheid van de behandeling afstemmen.