RainPharma dieet

Wilt u overtollig gewicht verliezen en bent u op zoek naar resultaten voor op de lange termijn? Dan is het RainPharma dieet een beproefde methode. Dit dieet is ontwikkeld in België en combineert gezonde voeding, RainPharma voedingssupplementen en RainPharma shakes met een professioneel voedingsadvies. Dat advies wordt altijd gegeven door een diëtist of een erkende voedingsconsulent. Bij Duinbergen MediSpa is een voedingsconsulent aanwezig die over veel kennis van dit dieet beschikt. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat u ook actief aan de slag kunt gaan met dit dieet.

Een efficiënt afslankprogramma

Het RainPharma dieet is een afslankprogramma waarbij een efficiënte en motiverende start worden gecombineerd met een langetermijnplanning. Zo zult u ervaren dat u in het begin snel overtollige kilo’s kwijtraakt. Maar het dieet gaat veel verder dan dat. U slankt namelijk verstandig af, zonder roofbouw op uw lichaam te plegen. U lijdt geen honger en uw darmen en nieren worden gerespecteerd. Zo bent u in staat om gemakkelijk uw nieuwe gewicht te behouden.

Geen standaard proteïnedieet

RainPharma is geen standaard proteïnedieet. Er wordt namelijk in tegenstelling tot andere diëten vooral ook gekeken naar de lange termijn. Het is momenteel het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten oplevert zonder risico’s voor uw algemene gezondheid. De RainPharma shakes zijn gluten- en caseïnevrij waardoor ze vriendelijk voor de darmen zijn. De unieke orthomoleculaire voedingssupplementen geven verder een gezonde energieboost en verbeteren de kwaliteit van de huid. Bovendien ligt de nadruk tijdens het gehele dieet op gezonde voeding.

Intake en werkwijze

Als u kiest voor het RainPharma dieet, dan maakt u eerst een afspraak voor een intakegesprek met onze gespecialiseerde voedingsconsulent. U krijgt dan alle informatie en bijbehorende producten die u nodig heeft om van start te gaan met het programma. Samen bekijken we het te volgen dagschema, welke groentes u mag eten en of u bijvoorbeeld vis en vlees mag eten. Ook komen de aantallen shakes en de hoeveelheden aan bod. Uiteraard beginnen we uw dieetplan met een eerste gewichtscontrole en een vetmeting. Vervolgens start u met het dieet en vindt er na tien dagen opnieuw een vet- en gewichtscontrole plaats.

Gewicht behouden

Op het moment dat u bijna uw streefgewicht heeft bereikt (na maximaal 12 weken) gaat de verzilveringsperiode in. Dit houdt in dat u langzaamaan weer normale en gezonde voeding gaat eten. U krijgt nieuwe regels mee en er vinden wekelijks gewichtscontroles plaats. Na maximaal negen weken gaat u over naar een stabiel gewicht en leert u een gezond voedingspatroon aan om het nieuwe gewicht ook te behouden.

Afvallen met RainPharma via de MediSpa

Kies ook voor een behandeling in onze MediSpa als u van start wil gaan met het RainPharma dieet. Bij ons bent u altijd in goede handen. We werken alleen met de beste voedingsspecialisten die een ruime ervaring hebben op dit gebied. De MediSpa is daarbij schitterend gelegen en u zult een enorme rust ervaren als u bij ons aanwezig bent.