Gelaatsbehandelingen

Een gelaatsbehandeling is een behandeling van uw gezicht en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld om uw huid te kalmeren of om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan. Ook het reinigen en verbeteren van de huid is iets wat met een gelaatsbehandeling kan worden bewerkstelligd. In de Duinbergen MediSpa bieden we verschillende gelaatsbehandelingen aan.

Eerst een huidanalyse van uw gezicht

Voordat we een gezichtsbehandeling bij u uit kunnen voeren, is het van belang om meer over u en uw huid te weten te komen. Onze schoonheidsspecialiste zal u verschillende vragen stellen. Bijvoorbeeld wat voor werk u doet, welke producten u gebruikt en of u ziektes heeft of medicijnen gebruikt die voor ons van belang zijn om te weten. Daarnaast voeren we ook altijd een huidanalyse uit. Een huidanalyse is noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Het vormt het startpunt voor de eventuele behandelingen die u bij ons zult ondergaan. We kijken daarbij ook naar wat voor resultaat u op termijn wilt behalen en welke behandelingen (zoals verzorging, LPG, producten, peelings) daarvoor kunnen worden ingezet. Voor onze huidanalyses maken we gebruik van de Reveal Imager. Dat is een high-tech apparaat dat onmiddellijk een goed beeld geeft van uw huidconditie. Zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels of een onzuivere huid: het komt allemaal naar voren tijdens deze analyse.

Een gelaatsbehandeling met sono- en iontoforese

Een Environ Ionzyme DF behandeling is een niet-invasieve manier om uw huid langer gezond en stralend te houden. Het geeft prachtige resultaten en er wordt daarbij gebruikgemaakt van een Environ Ionzyme DF apparaat. Het is speciaal ontworpen om de opname van hoge doses vitaminen op te nemen. Dit is cruciaal voor de huidverbetering, want de huid heeft een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert. Er worden twee hightech systemen gebruikt bij deze behandeling, namelijk laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese. De behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Manuele behandelingen

We maken ook gebruik van manuele gelaatsbehandelingen, specifiek toegespitst op uw gezicht, huidtype en alles wat uw huid nodig heeft. U krijgt dan een uitgebreide gezichtsreiniging, gevolgd door een doorbloedingsmasker. Afhankelijk van uw huidtype wordt na dit masker de huid gescrubt of maken we gebruik van een peeling. Vervolgens voeden we de huid met een crème, uiteraard weer aangepast op uw huidtype. Daarna volgt een heerlijk ontspannen massage van de hoofdhuid, het gezicht, de nek en het decolleté.

MediSpa: in vertrouwde handen

Als u kiest voor een gezichtsbehandeling in onze MediSpa dan weet u zeker dat u in goede handen bent. We beschikken over uitstekend opgeleide schoonheidsspecialisten die al heel wat jaren werkzaam zijn binnen de branche. En omdat de MediSpa onderdeel is van Duinbergen Clinic, is er ook altijd supervisie van doktoren. Voor u natuurlijk een zeer geruststellende gedachte.