LPG endermologie: de natuurlijke manier voor huidverbetering

LPG endermologie reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid. Deze pijnloze intensieve bindweefselmassage werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. LPG stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidversteviging.

Wanneer is LPG endermologie nuttig?

Endermologie wordt bij een cosmetische indicatie vooral ingezet om het metabolisme aan te pakken. De zuigende werking van het apparaat, gecombineerd met de rolmassage, zorgen ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. Dit resulteert in een afname van het volume en een betere doorbloeding, wat op zijn beurt de afvoer van de zuren versnelt.

Daarnaast zorgt LPG endermologie voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze beide stoffen zorgen voor een vermindering van rimpels en huidverslapping. Ze geven de huid ook een gezonde kleur.

Vóór de behandeling…

Voor we starten met de LPG behandeling voeren we een uitgebreide intake uit. Daarbij kijken we in detail naar het behandelgebied. We stellen een behandelplan op waarin we de te verwachten resultaten en behandeldoelen beschrijven.

Hoe verloopt de LPG behandeling zelf?

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere LPG behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt namelijk beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, de behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal bestaat een LPG behandeling uit zes tot tien sessies.

Doet LPG endermologie pijn?

Nee. De LPG behandeling in het gelaat voelt zeer ontspannen aan en is niet pijnlijk. Vóór de behandeling reinigen we de huid eerst goed en na de behandeling brengen we een voedende crème aan.

Na de LPG behandeling

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat al voelbaar en zichtbaar. De huid is goed doorbloed en heeft een gezonde kleur. Ook na de behandeling blijft de huid nog 1 à 2 dagen doorwerken, via het verdrijven van overtollig vocht.

Na zes endermologiebehandelingen is het resultaat zeer duidelijk merkbaar. Eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulitis zijn dan aanzienlijk afgenomen. Om hardnekkig vet blijvend te laten verminderen en de huid te verstevigen, is het nodig om minstens één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden.

Je huid op een natuurlijke manier verbeteren?

LPG endermologie is een veilige en effectieve behandeling die helpt om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Denk aan het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, cellulitis, littekens of pigmentvlekken. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en lymfedrainage, waardoor de huid er weer gezonder en stralender gaat uitzien.

Maak hier een afspraak